FEB
do 22 feb / 19.30 uur / €0.-

Deel je Verhaal
Tweede editie!  

do 22 feb / 19.30 uur / €0
Vier moedige sprekers. Eén muzikant. Op 22 februari 2024 vindt de tweede editie van de terugkeer van Deel Je Verhaal plaats!

Ieder mens heeft een verhaal. Deel Je Verhaal heeft als missie om deze verhalen een podium te bieden en op deze manier zowel de spreker als de bezoeker te raken, inspireren en motiveren. Sprekers delen hun verhaal voor een warm en begripvol publiek in een veilige omgeving. Zowel ervaren als onervaren sprekers zijn welkom. De focus van een verhaal ligt altijd op de persoonlijke ervaringen die de spreker heeft meegemaakt. Een verhaal kan dus zeer emotioneel zijn maar ook vrolijk en grappig.

De muzikale invulling bij deze editie wordt verzorgd door Chantal Jorritsma. Chantal is een geweldige zangeres die tevens haar verhaal heeft gedeeld bij Deel Je Verhaal in 2018.

Na het succes van de eerste editie en de complimenten en constructieve feedback te hebben verwerkt gaat deze tweede editie van de terugkeer van Deel Je Verhaal zeer bijzonder worden.

Inloop: 19 uur
Programma: 19.30 - 22:00 uur

Vanaf 22:00 uur krijgen mensen de mogelijkheid om na te praten en met de sprekers in gesprek te gaan, onder het genot van een drankje.

Zien we jou 22 februari? De toegang is gratis.