MRT
zo 20 mrt / 14.30 uur / €8.-
Bestel tickets

Etan Huijs
Recht uit het hart  

zo 20 mrt / 14.30 uur / €8
Bestel tickets
Singer-songwriter Etan Huijs is behalve een begenadigd muzikant een ondernemer pur sang. En dat komt hem in deze onvoorstelbare tijd goed van pas. Want met wat zakelijke uitstapjes hield hij het (financiële) vuur gaande en intussen werkte hij, bevlogen als altijd, aan zijn nieuwe album The Monochrome Veil, de opvolger van The Secret Us uit 2018, waarover pers en publiek strooiden met complimenten.

Polarisatie speelt een grote rol in onze samenleving, we staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Op The Monochrome Veil geeft Etan Huijs woorden en muziek aan die polarisatie en de belemmeringen om gezamenlijk te kunnen leven in liefde, begrip en tolerantie. Iedereen is subjectief, we hebben allemaal een gekleurd en gesluierd beeld van de werkelijkheid, gebaseerd op bijvoorbeeld eigen ervaringen en vooroordelen.

Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en de schoonheid van de melodie drijft overal boven. Logisch, want al zijn hele muzikale leven laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door een aantal oude meesters, de grootheden die een onuitwisbare stempel drukten op het muzikale landschap: Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan en Leonard Cohen.

Met The Monochrome Veil voegt Etan Huijs een imposant en relevant hoofdstuk toe aan zijn muzikale loopbaan. De vooruitlopende single Ghost Town is daarvan het eerste bewijs.

Meer weten: http://www.etanhuijs.com. />
Online via ticketlink: €8,-
Via mail of telefoon reserveren €9,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)