APR
do 21 apr / 20.30 uur / €8.-
Cultuurhuis Heerlen, Heerlen Jazz en SLIM presenteren
Bestel tickets

Floatmonki
Limbo Jazz Express  

do 21 apr / 20.30 uur / €8
Cultuurhuis Heerlen, Heerlen Jazz en SLIM presenteren Bestel tickets
De Limbo Jazz Express brengt live concerten met hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek. We bieden hiermee een podium aan professionele en semiprofessionele Limburgse Jazz musici.

Vandaag aandacht voor Maarten Cima, deze jonge Limburgse gitarist kent u onder andere van zijn werk met Anna Nita. Daarnaast ook wellicht als gitarist in de musical Soldaat van Oranje. Vandaag staat hij met de band Floatmonki op het podium. Deze band rondom zangeres en songwriter Donna van Dijck brengt Een fusie van elektronische texturen, rustgevende synths, jazzharmonieën en louterende releases met het rauwe randje van progressieve rockmuziek.

In maart 2021 verscheen hun debuutalbum ‘Body No.1’, een autobiografisch album in lyrische zin en een muzikale mix tussen jazz-fusion, prog rock en futuristische elementen van soul.

Naast Donna van Dijck(zang) en Maarten Cima (gitaar), bestaat Floatmonki uit Felix Back(toetsen), Freek Mulder(bas) en Jonathan Szegedi(drums).
Naast Floatmonki ook aandacht voor aanstormend jazztalent als voorprogramma. Hou hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten.

Ook dit concert wordt gepresenteerd in samenwerking met SLIM (Stichting Limburgse Geïmproviseerde Muziek) en Stichting Heerlen Jazz.

Reserveren verplicht !

Online via ticketlink: €8,-
via mail of telefoon reserveren €9,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)