JAN
do 18 jan / 20.00 uur / €19,50

HINGE GEN HERGOD’S VÓT 14
UITVERKOCHT!  

do 18 jan / 20.00 uur / €19.5
De commotie rondom het plotselinge vertrek van Suzy, de waardin van Heerlen’s roemruchte café “Hinge gen Hergod’s vót” dreunt nog na, ondanks de geslaagde allereerste Vót-zietsung, die vorig jaar in een mum van tijd moest worden georganiseerd. Nöl (Leon Fiddelaars) en Lewie (Roger Lataster) hebben plechtig beloofd het café te zullen runnen zoals tevoren, maar wie die twee door de jaren heen heeft leren kennen, weet al bij voorbaat dat dat niet zomaar vlekkeloos zal verlopen. De nieuwe generatie (Karlijn Münstermann en Pieter Roberts) zal de ontwikkelingen met argusogen bekijken en de stamgasten (Paul Münstermann en Leo Keularts) zijn niet zomaar te porren voor veranderingen.

Genoeg ingrediënten voor schrijver Fer Kousen voor weer een avond onvervalst Parkstad-plezier onder regie van Arno Deckers in alweer de 14e editie van Hinge gen Hergod’s vót, het Parkstadse vasteloavescabaret rondom de liedjes van het Heerlense duo Paul & Leo. De muzikale begeleiding is zoals altijd in bekwame handen van het Toebak-combo XL onder leiding van Joep Servais, en de bezoekers kunnen ook dit jaar weer rekenen op verrassende gasten. Qua sfeer ongeëvenaard, is Hinge gen Hergod’s vót is dé kleinschalige opmaat naar de carnaval.

De kaartverkoop start op 11 november; wees er op tijd bij!

Online via ticketlink: €19,50
via mail of telefoon reserveren €19,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

LET OP: Indien kaarten telefonisch of via mail zijn gereserveerd, dienen deze vooraf opgehaald te worden, BINNEN TWEE WEKEN. Belangrijk om te weten is dat deze kaarten alleen met contant geld betaald kunnen worden aan onze kassa op kantoor. Houd hier dus rekening mee.