MRT
wo 8 mrt / 16.00 uur / €20.-

Internationale Vrouwendag
“Vrouw en Geld”.  

wo 8 mrt / 16.00 uur / €20
Woensdag, 8 maart wordt in de hele wereld weer Internationale Vrouwendag gevierd. Ook in Parkstad.

Stichting Vrouwen Heerlen Parkstad organiseert dit in Cultuurhuis Heerlen, Sittarderweg 145 in Heerlen, van 16.00 uur tot 22.30 uur.

Internationale Vrouwendag is dé gelegenheid om elkaar te ontmoeten, elkaar te stimuleren, te netwerken en samen te vieren.

Het thema is “Vrouw en Geld”. Belangrijk :denk aan de loonkloof, pensioenen, koopkrachtverlies bij scheiding, financiële (on)afhankelijkheid.

Vanaf 16 uur ben je welkom voor koffie/thee en vlaai. Om 16.45 is er een inleiding “Wat zijn belangrijke keuzemomenten in een vrouwenleven wat betreft geld?”

Later is er een forumdiscussie en interactie met de zaal. In het forum zitten Eef Langeveld, directeur Rabobank en voorzitter Stichting Topvrouwen Limburg, Kitty Jong, vicevoorzitter vakbond FNV, Farèn Sallak, afkomstig uit Iran en eigenares restaurant Farèn, en een vrouw van het pensioenfonds APG.

Een kans om al je vragen aan bod te laten komen! Dagvoorzitter is Kim Brouns.

Bij feest horen hapjes en drankjes. Én natuurlijk muziek. Als intermezzo luisteren we naar Mala, een Kroatische singer-songwriter en we eindigen met een muziekoptreden van Happy Hendrix, waarbij we kunnen meezingen en dansen .Een dag vol inspiratie!

Toegang:€ 20,- inclusief koffie/thee met vlaai en hapjes rond 18.00 uur. Is dit een bezwaar, kijk dan op onze website voor een speciale regeling. Kun je meer missen? Graag!

Reserveren: www.intvrouwendagparkstad.org vóór 1 maart.