JUN
zo 25 jun / 15.00 uur / €10,50
Bestel tickets

Koor New Generation Merkelbeek | Zondag
Colors!  

zo 25 jun / 15.00 uur / €10.5
Bestel tickets
Het koor New Generation, met begeleiding van haar eigen combo, presenteert haar zesde theatershow: Colors! Dit keer staat alles in het teken van kleuren en natuurlijk muziek. Tijdens een sprankelende show voor jong en oud, waarin zowel swingende muziek, popmuziek, als luisterliedjes de revue passeren, neemt New Generation jullie mee in het verhaal van de boodschap die ze willen meegeven:

We zijn allemaal een klein onderdeel van het grote geheel. Allemaal een stukje van het al. Allemaal met elkaar verbonden. Ieder is uniek maar ook gelijk. Ieder zijn eigen kleur, samen een mooie regenboog. Zo streven wij er met elkaar naar om de wereld voor iedereen steeds beter en kleurrijker te maken.

New Generation is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met andere kunstdisciplines samen te werken en, indien mogelijk, ook jongeren in aanraking te laten komen met cultuur. Wij hebben voor deze show Peggy Alofs van Goud verteltheater bereid gevonden om onze liederen door een mooi verhaal met elkaar te verbinden om zo de boodschap die wij willen uitdragen tot zijn recht te laten komen. Tevens zullen er kunstwerken en foto's, gemaakt door basisschoolleerlingen vanuit het project Rijke schooldag van de basisscholen Schinveld en Bingelrade, worden verweven in het geheel. De Rijke schooldag geeft alle kinderen de kans om ook na schooltijd hun talenten te ontwikkelen door actief bezig te zijn met o.a.: muziek, drama, sport, ontdekken, natuur en kunst.

Zien wij jullie in het theater zodat wij jullie kunnen meevoeren op de klanken van de muziek en de sfeer van de kleuren?

Online via ticketlink: €10,50
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €12,50 info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)