APR
do 10 apr / 20.00 uur / €10.-
Bestel tickets

LIEFDESPRAAT
Bianca’s Inspiratieshow  

do 10 apr / 20.00 uur / €10
Bestel tickets
In haar voorstelling ‘Liefdespraat’ legt Bianca van Roshum (1974) haar kaarten op tafel. Open, luchtig en soms kritisch vraagt zij zich af wat het geheim is van een goede relatie. En bestaat die eigenlijk wel? Bewapend met zelfspot en anekdotes sjeest Bianca langs allerlei situaties op zoek naar antwoorden.

Is communicatie het belangrijkste ingrediënt voor een goede relatie? Bianca denkt van wel. Na haar scheiding in 2015 volgde een verdiepingsslag in hoe de communicatie binnen een relatie ook anders kan. Met haar eigen vallen en opstaan ervaringen en haar communicatie expertise deelt ze veel do’s and don’ts tijdens de voorstelling. Met als rode draad de verschillen in bedrading tussen mannen en vrouwen. Een beetje van Mars, een beetje van Venus, maar vooral heel veel van Bianca.

Voor wie? Je hebt een relatie of bent vrijgezel. Het maakt niet uit, want communiceren doen we allemaal. Dus heb je zin in een leuke avond theater en ben je nieuwsgierig naar hoe je van communiceren appeltje eitje maakt en van je een topprestatie, dan is dit dé show voor jou.
Op deze donderdagavond neemt Bianca je in een 90 minuten durende show mee in de kracht van liefdespraat met handige en soms hilarische tips, tops en flops.

Online via ticketlink: €10,-
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €12,50 via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)