APR
za 12 apr / 20.30 uur / €22,50
Bestel tickets

LUDIQUE! From BERLIN with Love
EEN LIEFDESVERKLARING EN HEDENDAAGSE ODE AAN DE STAD BERLIJN  

za 12 apr / 20.30 uur / €22.5
Bestel tickets
LUDIQUE! From BERLIN with Love met Gerald Drent en Martijn Mulders | EEN LIEFDESVERKLARING EN HEDENDAAGSE ODE AAN DE STAD BERLIJN

Na het overweldigende succes met de uitverkochte (inter)nationale tournee van ‘LevensLONG’, de muziektheatervoorstelling met de muziek en teksten van Robert Long, keert LUDIQUE! in het voorjaar 2025 terug in Cultuurhuis Heerlen met een geheel nieuwe enscenering en bewerking van hun internationaal gelauwerde theaterhit ‘From BERLIN with Love’.

Daar waar zij deze voorstelling op wens van Lex Nelissen tijdens Cultura Nova 2016 speciaal voor hem creëerden, alvorens dit een internationaal succes werd.

Tijdens deze voorstelling wordt het publiek wederom op geheel eigen wijze meegenomen op een persoonlijke, muzikale reis door een Wonderlijke Wereld, van BERTOLD BRECHT tot HILDEGARD KNEF, van MARLENE DIETRICH tot NINA HAGEN, recht naar het hart van BERLIJN!

Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria’s tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes en Duitse poëzie, doorbreken zij de waan van de dag en verbinden zo moeiteloos schijnbare tegenstellingen in een uniek theaterconcert waarin u verrassend veel herkenning zult ervaren.

Een liefdesverklaring en hedendaagse ode de aan stad die LUDIQUE! het hart gestolen heeft: BERLIJN

De première van deze nieuwe enscenering van ‘From BERIN with Love’ vond plaats in de gerenommeerde Bar Jeder Vernunft, de magische spiegeltent in het hart van Berlijn, de stad die de inspiratie vormt voor deze wonderlijke theaterbelevenis.

Pers en publiek loven de puurheid van de voorstelling, LUDIQUE!’s eigenzinnige theatraliteit en de muzikale bewerkingen waarin de warme bas-baritonstem van Gerald Drent en Martijn Mulders’ heldere, lyrische (counter)tenorstem samensmelten en u mee terug nemen naar het Berlijn van de jaren ’30, in de kracht van het nu.

Pers over ‘From BERLIN with Love’
„Der Queere Erfolg aus Amsterdam bezaubert BERLIN!“ (Siegessäule Magazin | Duitsland)
„LUDIQUE! ont tenu le public en haleine par leurs incroyables et versatiles talents!“ ( DNA - Dernieres Nouvelle d’Alsace | Frankrijk)
„LUDIQUE! geht unter die Haut!” (Berliner Morgenpost | Duitsland)
“… een knipoog naar het verleden met een serieuze ondertoon. Uitbundig en betoverend in één!” (De Gelderlander)
”In ’From BERLIN with Love’ creert LUDIQUE! een eigen wereld waarin tijd of gender niet van belang zijn.” (DelftFringeReview)

Online via ticketlink: €19,50
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €22,50 via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

Foto: Sushilla Kouwen