DEC
di 5 dec / 20.30 uur / €8,75
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Molasses en Marianne's Pride
Muziekcafé op Dinsdag  

di 5 dec / 20.30 uur / €8.75
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Op deze avond krijgt u 2 bands voor de prijs van 1!

Molasses:
Molasses, een bluesband uit Zuid Limburg. Een zangeres, een drummer, een zangeres/bassiste en twee gitaristen spelen eigen (blues)nummers en covers met een knipoog naar bluesrock, maar ook spelen we andere genres. We zijn, naast een band die uitdaging zoekt in het maken van eigen nummers, ook gewoon muziekvrienden.

Het leven van ieder van ons draait helemaal om muziek, straight from the heart. Begonnen in 2006 met bluescovers zoals Mustang Sally, Still got the blues en Pride and Joy heeft de band inmiddels haar draai gevonden in het maken van eigen nummers, en we gaan gewoon door, op zoek naar de Blue-Note!

Marianne's Pride:
Marianne Veldpaus, zang en bas, altijd bezig met muziek. Bekendste bands Pussycat, The Original D.T.'s, Winchester, Alzheimer Light, Jammin' en Only Natural. Ron Kok, accordeon, zang en toetsen. Oprichter van Only Natural en eerder gespeeld bij de Peanuts. Jan Bernards, gitaar en zang. Heeft zijn sporen verdiend bij Corpus Delicty, Fietsefreem, Moonlight Riders, Manilla, Plain Folks en Pussycat. Daarnaast ook nog gitaar- en bas docent.

En dan onze junior, Phil Crijns, drums en zang. 39 jaar jong. Gespeeld bij Anna Nita en de Shakers, Billy Soy en de heavy metal band Fat Lip.

Na jaren te hebben gespeeld met Only Natural vond Marianne dat het tijd werd voor iets anders, omdat er nog maar weinig animo was en de zoveelste drummer er al weer eens mee ophield! Jan gevraagd en hij was meteen te vinden voor een nieuw bandje met Marianne en Ron. Nu nog een drummer. Marianne zag Phil bij Jan van Cep en dacht: die drumt toch ook. Gewoon gevraagd en Phil was meteen enthousiast! Hij had wel al 12 jaar niet gedrumd. Vond het leeftijdsverschil geen probleem. En voila, nieuwe band: Marianne's Pride.

Eerste optreden in het Cultuurhuis, 5 december, dus spannend....

Online via ticketlink: €8,75
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €9,75 via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

* Knipkaartvoorstelling

Sta/zit concert