MRT
za 18 mrt / 20.30 uur / €8,50
Bestel tickets

Nighthawker met support Noëlle de Bie
'Special 5th Anniversary Show  

za 18 mrt / 20.30 uur / €8.5
Bestel tickets
Nighthawker is een Limburgse band die sterk doet herinneren aan de jaren '70, terwijl de bandleden gemiddeld een decennium later ter wereld kwamen. De band brengt avontuurlijke retro-rock met een eigentijds randje. Gedreven door de passie muziek nog op de ouderwetse manier te benaderen, staat een louter commerciële popinslag niet op de agenda. Zaken als karakter en ziel, improvisatie en vinyl des te meer. De band laat zich dan ook niet voor één gat vangen. Van kleine liedjes tot stevigere rocksongs, doordrenkt met smaken uit verschillende genres.

Nighthwaker is vooral Nighthwaker, een eigenzinnige band met de passie en ambitie haar muziek zoveel mogelijk aan de man te brengen. Ze weten wel waar ze de mosterd vandaan moeten halen. Denk aan artiesten als Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd, The Allman Brothers Band, The Band, The Beatles, The Black Crowes en Crosby, Stills & Nash.

Support act: Noëlle de Bie
Na een lange tijd veel achter de schermen muziek te hebben gemaakt, werd het verlangen steeds groter om dit te delen met de buitenwereld. De stap is gemaakt om zowel solo als met een voltallige band een muzikale formatie te starten. Vanavond een eerste solo optreden en binnenkort te zien met band

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)