MRT
zo 16 mrt / 14.30 uur / €9,50
Bestel tickets

Radomir Vasiljević Balkan Orchestra
 

zo 16 mrt / 14.30 uur / €9.5
Bestel tickets
De Servische muzikant Radomir Vasiljević brengt sinds 2017 met succes sfeervolle en voor velen herkenbare muziek uit de Balkanlanden naar de grote en kleine theaters in ons land. Naast zijn eigen uitmuntend gitaarspel legt Vasiljević zich samen met het Balkan Orchestra toe op hoge kwaliteit.
Het door Radomir ontwikkelde repertoire bevat de mooiste songs van de Balkan. Met passie en gevoel gespeeld en gezongen.

De optredens van Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra balanceren tussen een luisterconcert en het vrolijkste Balkanfeest. Het publiek wordt meegenomen op een boeiende reis: nostalgische gipsy ballads en pittige aanstekelijke dansnummers wisselen elkaar in rap tempo af. De muziek van de hoogbegaafde musicus en aan het conservatorium afgestudeerde klassieke gitarist Radomir Vasiljević is onderscheiden met hoge internationale prijzen in Stresa (Italië), Volos (Griekenland), Kutna Hora (Tsjechische Republiek) en Belgrado (Servië).

Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra bestaat naast de artistiek leider die uitblinkt met zijn gitaar en zang uit Roger Romeno (accordeon), Bart Koenders (contrabas), Dorian Kreso(percussie) en Marc Bongers (klarinet), Sven Kenjic gitaar. Alijana Popovic zangeres. Bij optredens wordt de groep bovendien aangevuld met een danseres/zangeres Biserka Kreso.

Online via ticketlink: €9,50
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €11,25 via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

Sta/zit concert