OKT
za 16 okt / 20.00 uur / €7,50
Bestel tickets

The Glitter Girls
Speelgroep Reprise  

za 16 okt / 20.00 uur / €7.5
Bestel tickets
'In dit toneelstuk geschreven door Mark Dunn worden in een dorp in North Georgia de leden van de damesclub ‘The Glitter Girls’ bijeengeroepen omdat het rijkste lid Trudy Tremaine op haar sterfbed ligt en haar miljoenen aan een van haar ‘sisters of the gleam and sparkle’ wil nalaten.'

De enige voorwaarde is dat de leden onderling moeten beslissen wie van hen de gelukkige erfgenaam zal zijn. Met zo veel geld op het spel rest de dames de lastige taak de juiste kandidaat aan te wijzen (die hopelijk zo aardig zal zijn om dit fortuin met haar mede-leden te delen). Het stuk kan kort omschreven worden als ‘Golden Girls' gekruist met ‘Expeditie Robinson’.

Speelgroep Reprise is een jong theatergezelschap bestaande uit studenten met als doel om Engelstalige theaterwerken op een frisse manier naar de regio te brengen.

Deze vriendengroep is er helemaal klaar voor om met ‘The Glitter Girls’ hun eerste productie op de planken te zetten en iedereen een fantastische avond theater te bezorgen.

!!!Deze voorstelling wordt geheel in het Engels opgevoerd!!!


"The Glitter Girls” by Mark Dunn is presented by arrangement with Concord Theatricals on behalf of Samuel French, Inc. https://www.concordtheatricals.com/ />


Reserveren verplicht !


Online ticketlink: €7,50
via mail of telefoon reserveren €7,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)