SEP
di 10 sep / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

The Waiting
Muziekcafé op Dinsdag  

di 10 sep / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Als OOR Magazine spreekt over “topnummers” en een “attractieve Indiepop plaat” en hun collega’s van Heaven Magazine je bombarderen tot een “veelbelovende band die serieus genomen dient te worden”, dan doe je iets goed.

De mannen van The Waiting zijn geen onbekenden in de rock ’n roll scene; eerder stonden ze met bands als Les Djinns en Girls Walk By al op de grote Nederlandse podia, waaronder Pinkpop en Paradiso. Met The Waiting maken ze een spannende mix van puntige poprock en bezielde, psychedelische wegdromers. Dat die mix lekker smaakt, blijkt wel uit de twee nummer 1-noteringen voor singles ‘Summertime’ en ‘Hangover’ (beide afkomstig van debuutalbum Tea With Gin) in de Limburgse hitlijst van radiozender L1. ‘Summertime’ wordt bovendien gedraaid door KINK, Radio 2 en Veronica’s Rob Stenders.

Live staat het zestal garant voor een dynamische en doorleefde show, waarin pakkende songs afgewisseld worden met experimentele composities. The Waiting raakt en vermaakt; dat wil je absoluut niet missen!

THE WAITING IS:
Ruud Versteden: Zang en gitaar
Len David – Gitaar en Zang
Martijn Geuijen: Gitaar en Zang
Theo de Grood – Bas
Bas Vossen: Keys
Bart van Deursen - Drums

Online via ticketlink: €9,50
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €11,25 via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

* Knipkaartvoorstelling

Sta/zit concert