NOV
di 23 nov / 20.30 uur / €8.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Udo Klopke
Muziekcafé op Dinsdag  

di 23 nov / 20.30 uur / €8
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
De singer-songwriter Udo Klopke en zijn band hebben nu twee keer de gerenommeerde "Duitse Rock en Pop Prijs" gewonnen. Recentelijk behaalden ze zelfs de eerste plaats in de categorie "Best Rock Album Of The Year" met hun album "Make me an offer". Dit album, dat de band, in zes maanden tijd, in verschillende studio's tussen Keulen en Düsseldorf opnam werd onder meer in recensies gecertificeerd als "van internationale klasse".

Met zijn muziek, met invloeden uit reggae, rock, Ierse en wereldmuziek, en zijn band bestaande uit Markus Bender (bas) en Jan Wienstroer (drums / zang) toert Udo constant door clubs en festivals.

“Een liedje moet altijd zijn verhaal vertellen, dat is het allerbelangrijkste. En dus ben ik eigenlijk een verhalenverteller, een reizende zanger die voor mensen staat met zijn ervaringen en kleine wijsheden” aldus Udo.

De liedjes gaan over wereldreizen, vertrekken en aankomen maar ook over mooie, liefdevolle en helaas-niet-opnieuw-geliefde bedoeïenendochters. Terwijl de muziek in de studio wordt verfijnd, laat de band live tijdens hun concerten de teugels los, waarbij ze het studio resultaat altijd in het vizier houden, met veel speelplezier.

Reserveren verplicht !
Online via ticketlink: €8,-
Via mail of telefoon reserveren €9,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

Knipkaartvoorstelling