APR
za 13 apr / 14.00 uur / €11,50
Bestel tickets

West Side Story
Musical Unlimited  

za 13 apr / 14.00 uur / €11.5
Bestel tickets
Musical Unlimited werkt ieder cursusseizoen toe naar een voorstelling van een door hen gekozen musical. Dit jaar vertolken zij de welbekende musical West Side Story.

West Side Story
Het klassieke verhaal van de verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee straatbendes met verschillende etnische achtergronden. Kan de liefde overwinnen of gaat zij ten onder aan de decennia oude strijd?

West Side Story is een Amerikaanse film uit 1961 gebaseerd op de gelijknamige musical uit 1957 en werd onderscheiden met 10 Oscars. Bekende hits uit deze musical zijn onder andere ‘Maria’, ‘America’ en ‘I Feel Pretty’. Het verhaal is een vrije bewerking van het verhaal van Romeo en Julia en speelt in dit geval tussen Amerikaanse en Puerto Ricaanse jeugdbendes in New York.

Het verhaal van de twee rivaliserende straatbendes start tijdens een dansfeest, waar ook Tony en Maria elkaar voor het eerst ontmoeten. De vlam slaat over en ze vallen als een blok voor elkaar, hoewel ze bij de verschillende bendes horen. De jeugdbendes spreken af met de blote vuist te vechten. Als dat maar goed afloopt.

Musical Unlimited
Musical Unlimited is een musicalgroep bestaande uit enthousiaste jongeren met een beperking die ieder jaar weer een swingende en hartverwarmende musical op de planken brengt. Al jaren brengen de musicalsterren van Musical Unlimited verschillende bestaande musicals ten tonele.

Prijs:€11,50
Kaartverkoop via SCHUNCK*