Vrienden van Cultuurhuis Heerlen

Met een bijdrage van €19,50 per jaar (meer mag natuurlijk ook!), help je Cultuurhuis Heerlen in stand te houden. Zodat wij ook in de toekomst een divers cultureel programma kunnen blijven presenteren. Als dank ontvangen onze ‘vrienden van Cultuurhuis Heerlen’ een digitale nieuwsbrief met tips en kortingsacties én word je naam op ons ‘Vrienden van’ bord geplaatst. 

Wil je graag vriend worden van Cultuurhuis Heerlen? Scan de QR-code op deze pagina met je telefoon of maak gebruik van onze betaallink (klik hier). Maak je het liever over? Dat mag naar rekeningnummer: NL77 RABO 0106 5511 32 t.n.v. Stichting Cultuurhuis Heerlen, o.v.v. je naam, telefoonnummer en e-mailadres waarbij je @ vervangt door 'at'.

Let op! Let op! Stuur ons na betalen een mailtje via info@cultuurhuisheerlen.nl. Dan zorgen wij dat je onze nieuwsbrief en het programmaboekje ontvangt, op de hoogte bent van kortingsacties en je op ons Vrienden Van bord komt te staan!

 

QR Vrienden Van

Stichting Cultuurhuis Heerlen heeft een Culturele ANBI-status. Dit betekend dat een vriendschap of sponsoring vrijgesteld is van schenk- en erfbelasting en je de gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Met een hele simpele reken module kun jij zien wat mogelijk het belastingvoordeel van jouw gift is, ga hiervoor naar https://www.anbigift.nl/cultuurhuisheerlen/

Wel vrienden, maar geen naamsvermelding of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-561 21 21

Namens team Cultuurhuis Heerlen alvast hartelijk dank!

Vrienden van Cultuurhuis Heerlen