Vrienden van Cultuurhuis Heerlen

Met een bijdrage van €19,50 per jaar (meer mag natuurlijk ook!), helpt u het Cultuurhuis Heerlen in stand te houden. Zodat wij ook in de toekomst een divers cultureel programma kunnen blijven presenteren. Als dank ontvangen onze ‘vrienden van Cultuurhuis Heerlen’ een digitale nieuwsbrief met tips en kortingsacties én wordt uw naam op ons ‘Vrienden van’ bord geplaatst. 

Wilt u graag vriend worden van Cultuurhuis Heerlen? Scan de QR-code op deze pagina met je telefoon of maak gebruik van onze betaallink (klik hier). Maak je het liever over? Dat mag naar rekeningnummer: NL77 RABO 0106 5511 32 t.n.v. Stichting Cultuurhuis Heerlen, o.v.v. uw naam, telefoonnummer en e-mailadres waarbij u @ vervangt door 'at'.

Let op! Stuur ons na betalen een mailtje via info@cultuurhuisheerlen.nl. Dan kunnen wij zorgen dat jullie de Vrienden van nieuwsbrief ontvangen. 

 

QR Vrienden Van

Stichting Cultuurhuis Heerlen heeft een Culturele ANBI-status. Dit betekend dat een vriendschap of sponsoring vrijgesteld is van schenk- en erfbelasting en je de gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Met een hele simpele reken module kun jij zien wat mogelijk het belastingvoordeel van jouw gift is, ga hiervoor naar https://www.anbigift.nl/cultuurhuisheerlen/

Wel vrienden, maar geen naamsvermelding of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-561 21 21

Namens team Cultuurhuis Heerlen alvast hartelijk dank!

Vrienden van Cultuurhuis Heerlen